Maatjes van Ketelbinkie

Donateurs, ambassadeurs en vrijwilligers

Stichting Ketelbinkie wordt in stand gehouden met behulp van donaties en vrijwilligers. Deze donateurs, ambassadeurs en vrijwilligers zijn erg belangrijk voor het voortbestaan van de Ketelbinkieprijs en de Ketelbinkie koffietrofee.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe donateurs en ambassadeurs die ons vertegenwoordigen. Natuurlijk kunt u ook donateur worden of contact met ons opnemen om ambassadeur van onze typisch Rotterdamse prijzen te worden.

Word donateur of neem contact op.

Donateurs van Ketelbinkie

De maatjes van Ketelbinkie steunen de stichting financieel om de twee typisch Rotterdamse prijzen in stand te houden. Zij worden eervol vermeld op de website en zijn ieder jaar uitgenodigd om de feestelijke uitreiking van beide prijzen bij te wonen. Tevens een ideaal moment om te netwerken!

De volgende bedrijven, fondsen en instellingen steunen Stichting Ketelbinkie.

Hoofdsponsor van alle activiteiten van Stichting Ketelbinkie is Rabobank Rotterdam.

Rabobank Rotterdam - hoofdsponsor van Stichting KetelbinkieDutch P&I - donateur van stichting KetelbinkieGemeente Rotterdam - Donateur van Stichting KetelbinkieRischen & Nijhuis advocaten - Donateur van Stichting KetelbinkieRotterdam Roots - Donateur van Stichting KetelbinkieStichting Bevordering van Volkskracht - Donateur van Stichting KetelbinkieJ.E. Jurriaanse Stichting - Donateur van Stichting KetelbinkieKamer van koophandel - Donateur van Stichting Ketelbinkie

Ambassadeurs

Genomineerden voor de Ketelbinkieprijs worden aangedragen door onze ambassadeurs ‘uit het veld’. Daarna beoordeelt een onafhankelijke jury alle inzendingen op bovengenoemde criteria.

De ambassadeurs die het veldwerk verrichten voor de Ketelbinkie prijs zijn:

Dhr. H.A.F. Hagemeijer Meeus Vastgoed
Mw. M. Möller Möller Autoschade
Dhr. W.J. Jacques Prinsestheater/Staal
Dhr. T. Schut Adviesbureau TEO
Dhr. A. Bakker

 

Wilt u ambassadeur worden van de Stichting Ketelbinkie voor de Ketelbinkie prijs? Geef u nu op!

 

Word donateur

Wilt u Stichting Ketelbinkie steunen door donateur te worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.