BoerBakkerBert winnaar Ketelbinkieprijs 2020/2021
1485
post-template-default,single,single-post,postid-1485,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Title Image

BoerBakkerBert winnaar Ketelbinkieprijs 2020/2021

Ketelbinkieprijs 2020/2021

BoerBakkerBert winnaar Ketelbinkieprijs 2020/2021

BoerBakkerBert (Tomasu soja) heeft de Ketelbinkieprijs 2020/2021 gewonnen. De oprichters ontvingen de Ketelbinkieprijs tijdens de lunch van het allerlaatste Ondernemersontbijt Rotterdam op 25 mei uit handen van loco burgemeester Vincent Karremans. De andere genomineerden waren Floating Farms en Ramlab.

Over BoerBakkerBert

Juryvoorzitter Bas Janssen: “BoerBakkerBert is een vriendencollectief van een boer, twee bakkers en een marketeer. Zij hebben een Rotterdamse sojasaus in de markt gezet: Tomasu met grondstoffen uit de regio, waarmee ze de wereld veroveren.

Ben je benieuwd naar het juryrapport? Bekijk het hier.

Andere genomineerden

Floating Farms
Floating Farms is de eerste drijvende boerderij ter wereld. Hij ligt in de Merwedehaven. Door de boerderij op het water te leggen, breng je de boerderij ook terug in de stad, als onderdeel van een leefbaar, bewust en schoon Rotterdam.

Ramlab
Ramlab is gevestigd op Heijplaat. Dit technische bedrijf levert 3D-printers aan de wereld, zodat men ter plekke industriële onderdelen kan vervaardigen, zoals de eerste 3D-geprinte propellor.

Foto: Roel Dijkstra