Brouwerij Noordt winnaar Ketelbinkieprijs
1226
post-template-default,single,single-post,postid-1226,single-format-standard,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Brouwerij Noordt winnaar Ketelbinkieprijs

brouwerij-noordt-wint-ketelbinkieprijs

Brouwerij Noordt winnaar Ketelbinkieprijs

Brouwerij Noordt heeft de Ketelbinkieprijs 2017 gewonnen. Directeur Peter Rouwen ontving de Ketelbinkieprijs tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam op 25 september 2018 uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. De andere genomineerden waren Studio RAP en TEUbooker.

brouwerij-noordt-wint-ketelbinkieprijs-3

Brouwerij Noordt

Brouwerij Noordt is een bierbrouwerij en taproom in een voormalige brandweerkazerne in het Oude Noorden. Met louter zelfgebrouwen biertjes als Noordtsingle 4,5%. Herrie 4,0 % en Bitter Blondt 6,0% met achter de naam soms gewoon een Rotterdamse ‘t’ en fraaie etiketten.

Studio RAP

Studio RAP is gevestigd op het voormalige RDM-terrein op Heijplaat. Zij pioniert met robotarchitectuur. Het is een ultieme vorm van digitalisering in de wereld van de bouw.

TEUbooker

TEUbooker laat klanten digitaal kijken welke containers in de haven beschikbaar zijn en dat meteen afstemmen met de diverse operators. Het is online containervervoer op maat.

brouwerij-noordt-wint-ketelbinkieprijs

Burgemeester reikt prijs uit

Juryvoorzitter Bas Janssen maakte de winnaar op het Ondernemersontbijt bekend, waarna burgemeester Aboutaleb de prijs en de oorkondes heeft uitgereikt.

De geëmotioneerde winnaar Peter Rouwen: We hebben al vele internationale prijzen gewonnen, maar deze veegt ze allemaal van tafel…”

Rabobank Rotterdam sponsort de Ketelbinkieprijs en biedt de winnaar een coachingstraject aan.

brouwerij-noordt-wint-ketelbinkieprijs

Foto’s: Fotobureau Roel Dijkstra
Tekst: Egge Public Relations International