Groos wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2013
1134
post-template-default,single,single-post,postid-1134,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Title Image

Groos wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2013

Groos wint ketelbinkieprijs 2013

Groos wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2013

Tjeerd Hendriks en Joost Prins, de eigenaars van de Rotterdamse onderneming GROOS, ontvingen de Ketelbinkieprijs 2013 vanmorgen uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, tijdens het OndernemersOntbijt in gebouw Cornerstone op Rotterdam The Hague Airport.

Rotterdams warenhuis Groos

Bij een warenhuis dacht men nog niet zo heel lang geleden alleen aan de drie grote namen Hema, V&D en Bijenkorf. Maar daar heeft Groos een enorme verandering in gebracht. Met een assortiment van uitsluitend producten bevat die zijn ontworpen, bedacht, gefabriceerd of samengesteld in Rotterdam heeft Groos een Rotterdams warenhuis op de kaart gezet, dat in de stadsgidsen tot ver over de landsgrenzen wordt genoemd en geroemd.

Samenwerking

De jury prijst ook de van nature tot standkoming van samenwerking met andere initiatieven in de stad, waardoor Groos ook buiten het eigen pand zichtbaar is.

Genomineerden-ketelbinkieprijs-2013 Groos-winnaar

Genomineerden

De andere twee genomineerde bedrijven voor de Ketelbinkie ondernemersprijs 2013 waren:

  • Granny‚Äôs Finest (hip brei initiatief met grote inzet van ouderen)
  • House of Ababa (onderscheidende, laagdrempelige kunstgalerie)

Alle prijswinnaars ontvingen een Ketelbinkie-oorkonde. De winnaar ontving een beeld van kunstenares Miriam ter Braak en een coachingstraject van sponsor Rabobank Rotterdam.