MASCOLORI wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2014
1136
post-template-default,single,single-post,postid-1136,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Title Image

MASCOLORI wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2014

MASCOLORI wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2014

Raymond Landegent en Jochem Grund, de eigenaars van de Rotterdamse schoenenspeciaalzaak Mascolori, ontvingen de Ketelbinkieprijs 2014 vanmorgen uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, tijdens het Ondernemersontbijt in Bar Brasserie Engels in het Groot Handelsgebouw.

Gewaagde schoenen

Hun zaak liep zo goed dat ze onlangs van de Bergseweg naar de hippe Nieuwe Binnenweg zijn verhuisd. Daar verkopen ze naast fleurige schoenen ook allerlei accessoires zoals kleurige sokken, dassen en riemen. Mascolori is gekozen omdat het gewaagde schoenen maakt die goede aansluiting vinden bij de creatieve Rotterdammer.

Het is het merk voor de artistiekeling, de vrijbuiter. Een nieuwe grensverleggende lifestyle voor de man. Bij de opening van de Rotterdamse Markthal hebben ze in samenwerking met ontwerpers Arno Coenen en Iris Roskam de ‘Horn of plenty’ schoenen geproduceerd. Die staan inmiddels bekend als de Rotterdamse Markthal schoenen. Ze sluiten met hun marketing goed aan op bestaande evenementen zoals de Dutch Design Week en het Internationale Film Festival Rotterdam.

Bekende Nederlanders zoals Jules Deelder en Eric Vloeimans hebben hun eigen schoenenlijn bij Mascolori. Zo draagt dit originele bedrijf bij aan een positieve internationale uitstraling van Rotterdam als hippe designstad.

Ketelbinkieprijs winnaar mascolori

Gers! en Annabel

De andere twee genomineerde bedrijven waren Gers! Magazine (meer dan een magazine; een community van jonge garde Rotterdammers met een onafhankelijke redactie) en Annabel (nieuw poppodium en café van ondernemer Aziz Yagoub)

Alle prijswinnaars ontvingen een Ketelbinkie-oorkonde en de winnaar een beeld van kunstenares Miriam ter Braak en een coachingstraject van sponsor Rabobank Rotterdam.