Nieuw Ketelbinkielied door Codarts
1494
post-template-default,single,single-post,postid-1494,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Title Image

Nieuw Ketelbinkielied door Codarts

CD Ketelbinkielied

Nieuw Ketelbinkielied door Codarts

Ter ere van het 40-jarig bestaan van Stichting Ketelbinkie maakten Ronald Kool en Joris Lutz met studenten van Codarts een nieuw arrangement van het alom bekende Ketelbinkielied.

ketelbinkielied

Het nieuwe Ketelbinkielied

Het originele Ketelbinkielied is geschreven door Anton Beuving en Jan Vogel in de vorige eeuw. Onder leiding van Ronald en Joris kreeg het lied een geweldige update met onder andere strijkers, blazers en vocals.

Het lied werd opgenomen in de Rocktown Studio met Ocki Klootwijk. Door de steun van het DeltaPORT Donatiefonds van Deltalinqs, de Erasmus Stichting en de Van Leeuwen Van Lignac Stichting is het nieuwe Ketelbinkielied tot stand gekomen.

CD bestellen

Een CD van het nieuwe Ketelbinkielied kunt u bestellen via info@ketelbinkie.nl. De cover van de CD en de jubileumposter zijn gemaakt door illustrator Sebastiaan de Ruiter.

Beluister het nieuwe Ketelbinkielied