NIKA Koffie & Thee Wint Ketelbinkie Koffieprijs voor de 3e keer
1143
post-template-default,single,single-post,postid-1143,single-format-standard,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

NIKA Koffie & Thee Wint Ketelbinkie Koffieprijs voor de 3e keer

NIKA Koffie & Thee Wint Ketelbinkie Koffieprijs voor de 3e keer

NIKA Koffie & Thee heeft voor de 3e keer de prestigieuze Ketelbinkie Koffietrofee gewonnen. Eerder zette deze koffiespeciaalzaak in het Oude Noorden in 2006 en 2014 ook al het beste Rotterdamse bakkie.

De strenge koffiejury deelde dit jaar geen enkele gele of rode kaar uit. Dat is goed nieuws voor de Rotterdamse koffiesector. Wel wilde de jury een algemene vermaning uitspreken. Want waar de koffiespeciaalzaken in het verleden achten en negens scoorden, bleef het dit jaar bij kleine zesjes.

Een groot compliment maakte de jury aan de Markthal. De 7 koffiezaken in deze nieuwe Rotterdamse trots scoorden allemaal bovengemiddeld. Vooral de kwaliteit van de koffie viel te prijzen.

Categoriewinnaars

Niet alleen reikte de juryvoorzitter Celeste Boddaert de Ketelbinkietrofee uit aan de winnaar. Zij overhandigde ook de categoriewinnaars een oorkonde en een bos bloemen.

Dit zijn de alle winnaars van de Ketelbinkie Koffietrofee 2015:

Lees hier het juryrapport

Juryrapport 2015

De winnaars

ketelbinkie-winnaars-2015