Schorem wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2012
1132
post-template-default,single,single-post,postid-1132,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Title Image

Schorem wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2012

Schorem wint Ketelbinkie ondernemersprijs 2012

Schorem Haarsnijder en Barbier is ketelbinkie 2012. De eigenaars van deze Rotterdamse onderneming zijn Leen en Bertus. Zij ontvingen uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb tijdens het OndernemersOntbijt in het Hulstkamp gebouw de Ketelbinkieprijs 2012.

Schorem Haarsnijder en Barbier

Leen en Bertus zijn de mannen achter deze vrouwvrije zone in Rotterdam. Ze zijn gek op dames, maar van mening dat elke man recht heeft op een plek waar hij even man kan zijn. Daarom besloten ze het oude ambacht van barbier nieuw leven in te blazen. Gewoon knippen en scheren: Rotterdamser kan het niet. En geen afspraak.

Bekendheid

Door deze aanpak verwierf Schorem bekendheid tot ver over de stadsgrenzen, zeker door de vele kranteninterviews en optredens in landelijke televisie en radioprogramma’s.

Aboutaleb reikt ketelbinkie ondernemersprijs 2012 uit Schorem wint ketelbinkie ondernemersprijs 2012 genomineerden ketelbinkie ondernemersprijs 2012

Genomineerden

Naast Schorem waren er twee andere genomineerde bedrijven voor de Ketelbinkie ondernemersprijs 2012.

  • Hock Powergrip ( innovatieve handgrepen voor hockeysticks) 
  • Silent Stones (maken van hedendaagse gedenkstenen door de nabestaanden)

De prijswinnaar en de genomineerden ontvingen een Ketelbinkie-oorkonde en een coachingstraject van onze sponsor Rabobank Rotterdam.