SKOON winnaar Ketelbinkieprijs
1273
post-template-default,single,single-post,postid-1273,single-format-standard,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

SKOON winnaar Ketelbinkieprijs

winnaar-ketelbinkieprijs-2018

SKOON winnaar Ketelbinkieprijs

SKOON Energy heeft de Ketelbinkieprijs 2018 gewonnen. Op 11 september 2019 ontvingen de oprichters Peter Paul Van Voorst en Daan Geldermans de Ketelbinkieprijs uit de handen van Wethouder Richard Moti. Dit gebeurde tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam. De andere genomineerden waren Shypple en Comedyclub Haug.

kandidaten-ketelbinkieprijs-2018

Skóón

En dat spreken we gewoon uit als Skóón, niet als Skoen. Op z’n Rotterdams. Energy spreken we op z’n Engels uit, dat dan weer wel. Zoals ze zelf zeggen: Skoon versnelt de energietransitie door het delen van batterijen. En daarmee bedoelen we: grote batterijen. Containers vol energie. Het is mobiele energie die via een platform (Skoon Cloud) optimaal en efficiënt kan worden opgeslagen, beheerd en gebruikt.

Begonnen in de haven

Het begon aanvankelijk in de haven, maar deze containers worden nu ook gebruikt bij evenementen die veel mobiele energie kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld festivals. En de nadruk ligt op schone energiebronnen, wat past bij het streven van de stad en de haven. Om de komende decennia een grootscheepse transitie te bewerkstelligen.

SKOON Energy

SKOON is een digitaal platform voor mobiele duurzame energie, waarbij zij grote batterijen inzetten.

Shypple

Shypple wil het Expedia voor de expediteurs worden. En voor een digitale transformatie in de havenwereld zorgen.

Comedyclub Haug

Comedy club Haug is een comedy club op een nieuwe locatie in Rotterdam. Hier treden gevestigde namen in de stand up comedy wereld op.

Rabobank Rotterdam sponsort de Ketelbinkieprijs en biedt de winnaar een coachingstraject aan.

Foto’s: Mirjam Lems Fotografie