Winnaars Ketelbinkie koffieprijs 2013
1138
post-template-default,single,single-post,postid-1138,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Title Image

Winnaars Ketelbinkie koffieprijs 2013

Winnaars Ketelbinkie koffieprijs 2013

Op 10 juli 2013 reikte de voorzitter van Stichting Ketelbinkie de jaarlijkse koffietrofee uit. De prijs voor de beste koffie, in de prettigste zaak en met de beste bediening van Rotterdam. De uitreiking vond traditiegetrouw in de zaak van de winnaar plaats. Dit jaar dus bij Melief Bender aan de Oude Binnenweg.

Melief Bender schenkt de beste koffie van Rotterdam

Melief Bender, het oudste café van Rotterdam, is door de jury van stichting Ketelbinkie uitgeroepen tot winnaar van de Ketelbinkie Koffietrofee. De overwinning was nipt. Met slechts een halve punt voorsprong won Melief het van drievoudig winnaar Cappucino aan de Korte Hoogstraat.

Categoriewinnaars

Niet alleen reikte de juryvoorzitter de Ketelbinkietrofee uit aan de grote winnaar, ook de categoriewinnaars kregen een oorkonde (vervaardigd door Gittaontwerpt) en het boek ‘Ketelbinkie is van Rotterdam’.

 

Lees hier het juryrapport

JURYRAPPORT KETELBINKIE KOFFIE TROFEE 2013

Alle winnaars

Toeristische attracties: De Pappegay

Hotels: Hilton hotel Rotterdam

Horeca algemeen: Wijnbar 1nul8

Grand café’s: Nieuw Rotterdams Cafe (NRC)

Koffiespeciaalzaken: Cappucino

Cafe-Brasserie: Melief Bender